Arkitekt

Johan Casselbrant

”Dialogen med beställaren och övriga inblandade är en nyckel till framgångsrika projekt.”

Stil/arbetsmetod
Johan har drygt 25 års erfarenhet som arkitekt. För femton år sedan grundade han Kanozi Arkitekter och är en av tre delägare. Arkitektutbildningen skedde på Chalmers samt på TU i Wien. Därefter, under ca 10 år, arbetade Johan på några av Göteborgs stora arkitektkontor samt i Wien.

Johans spektra är brett och projekten har varierat från stora komplexa anläggningar och stadsdelar till detaljerade inredningar och villor. Dialogen med beställaren och övriga inblandade är en nyckel till framgångsrika projekt. Gestaltningen är en syntes av önskemål och krav där helheten blir större än summan av delarna, en design som både är gränsöverskridande och löser sin uppgift.

Villor är ett återkommande tema där flera blivit uppmärksammade i arkitekturtidskrifter. Dessa villor utgår alla från platsen, dess möjligheter och begränsningar, samt de kvaliteter som skapar ett modernt boende, med människan i centrum.

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!