Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten är försedd med kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber är indraget. Willa Nordic har ritat ett husförslag som passar in i omgivningen. Huset är modernt, med skandinaviskt uttryck som präglas av design och kvalitet. Fasaden är klädd med stående granpanel och öppnas upp av stora fönsterytor med svarta fönsterkarmar. Det första intrycket när du kliver in i huset är ljus och rymd. Gränsen mellan inne och ute har suddats ut med stora fönster från golv till tak, öppen planlösning, vita väggar och askparkett. Samtidigt som huset gör ett starkt intryck ger arkitekturen utrymme för din egen personliga stil. Totalt 171m², två allrum, fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. Har du en annan vision hjälper vi dig givetvis förvekliga just din husdröm.

Läget kan knappast vara bättre. I det sydvästligaste hörnet av Skåne finns ingen brist på aktiviteter. Bara minuter bort finns en av många fina badplatser med både bryggor och sandstrand. Golfbanor finns nära i både Falsterbo och Ljunghusen. Höllvikens centrum med livsmedelsbutiker, gallerian, tandläkare, biograf, banker och vårdcentral. Småbåtshamnen i Falsterbokanalen är trivsam att bara strosa omkring i. Lunch intas med fördel på någon av de många restaurangerna i Höllviken – och när du skall imponera på gästerna bokar du bord på ”Strandtugg” som ligger en kort cykeltur bort och endast ett par meter från vattenkanten. Här erbjuds hela Öresundsregionens utbud av storstadsliv och möjligheter, samt två internationella flygplatser på litet avstånd.

Byggrätten på tomten är 20% i bottenplan. Man kan bygga i två våningar. Mer information fås av Byggnadsnämnden på Vellinge kommun 040-425000.

Vill du veta mer?

Vid intresse vänligen kontakta Willa Nordics representant Patrik Lindén.

Patrik Lindén

Säljare & Projektledare
0723-65 21 21
patrik.linden@willanordic.se

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Artiklar

”En bit utanför Stockholm, med utsikt över Mälaren, ligger ett smycke till hus som ser ut som det funnits på

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!