Brottkärr

Flerbostadshus 2-4-Plan

PROJEKTBYGGNATION – BROTTKÄRR HAMN

FANTASTISKT OMRÅDE PRECIS VID HAVET!

Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur att bli Göteborgs nästa naturreservat. Småbåtshamnen Amundön Marina, med över 500 båtplatser, ger området en speciell känsla. Brottkärr Hamn andas lugn, skönhet och ledighet, samtidigt ligger området nära Göteborgs centrum. Banvallen där Säröbanan tidigare gick är idag ett populärt motionsstråk och går ända in till centrala Göteborg. Brottkärr Hamn ligger en kort promenad från Hovås Golfbana med sin fina krog och fantastiska möjlighet till golfspel. Brottkärr Tennisklubb är verksam på orten och för den som vill bada finns det många badvikar en kort promenad från tomterna. Det finns flera förskolor och grundskolor att välja på i området och för den som är sugen på att shoppa så ligger Frölunda Torg 10 minuter bort med bil. Detta är en helt unik möjlighet. Du kommer att bo vid havet i en fantastisk miljö med utsikt över Amundöarna och Göteborgs vackra skärgård.

Nu är båda etapperna färdigbyggda och samtliga bostäder sålda.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Viktor Hjälmeby på viktor.hjalmeby@willanordic.se.

Fakta
Nr: A2958-A2976, A3129-A3130, A3142-A3158
Projekt: Brottkärr Hamn
Adress: Gunviken respektive Arvid Lignells väg, 436 58 Hovås
Beskrivning: Etapp 1: Flerbostadshus 3-plan, 3 huskroppar 12 lägenheter. Villor 4 hus. Parhus – plan, 6 huskroppar 12 lägenheter. Etapp 2: Flerbostadshus 4- plan, 2 huskroppar 12 lägenheter. Villor 5 hus. Flerbostadshus 2-3-plan, 5 huskroppar 10 lägenheter.
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: ca 7400 kvm
Byggår: Etapp 1 2012-2014. Etapp 2 2015-2016
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Vikor Hjälmeby
0735-23 51 11
viktor.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Solö Ängar
I vacker gårdsmiljö med omringande gärdsgård, grönskande ängar och bland stora ekar uppförs 12 parhusbostäder samt 3 studiovillor på... Läs mer
Karlholm Strand
Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla... Läs mer
Lustigkulle
Här erbjuds spännande men ändå tidlösa bostäder med material och färger i naturtoner. Bebyggelsen har utformats avseende storlek, gestaltning,... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!