Siretorp Villaby

kooperativa hyresrätter

Välkommen till Siretorp Villaby!

Kooperativa hyresrätter

Ett spännande alternativ med så kallad kooperativ hyresrätt. Här bor man i exklusiva parhus med 1-3 sovrum. Man kan säga att det är en hyresrätt med en insats. Man betalar en insats när man flyttar in. En betydligt lägre kostnad än för en bostadsrätt. Sedan betalar man en månadsavgift som är lägre än för en vanlig hyresrätt. När man flyttar betalas insatsen tillbaka. Detta är ett helt spekulationsfritt boende. Man får tillbaka det man betalade. I Villabyn finns även ett gemensamhetshus med samlingslokal och gästrum med mera som kan brukas av alla boende. Detta är ett boende med gemenskap som ledstjärna och där man delar livet med andra boenden i den grad man själv önskar. Vi tänker oss ett besvärsfritt, spekulationsfritt boende för de med utflugna barn eller ensamstående som tröttnat på underhåll av en större villa eller trappor till lägenheten. Ett boende mitt i det vackra Siretorp tillsammans med andra livsnjutare.

Parhusen i Siretorp Villaby finns i 64 kvm, 75 kvm, 90 kvm, 95 kvm och 107 kvm. Totalt 30 bostäder samt ett gemensamhetshus. 

Bilder
Situationsplan Siretorp Villaby

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och håller dig uppdaterad med löpande information om ditt framtida boende vid havet i Siretorp.

Länkar

SVERIGES BÄSTA GOLFBANOR

Med hålen vackert inramade av tallridåer så räknas Sölvesborgs golfklubb som en av Sveriges bästa. Här finns restaurang, boende, padelbana, övningsområde och gångbro till city.

BO VID BLEKINGES RIVIERA

Länets kanske mest populära sandstrand kallas ofta Blekinges riviera. Den kilometerlånga vita sandstranden och långgrunda klara vatten lockar besökare från både när och fjärran.

BO PÅ LISTERLANDET

”Halvön som sticker ut mellan Blekinge och Skåne är gudomligt vacker, på Listerlandet väntar ett antal fantastiska stränder, ett litet antal mysiga krogar och en natur som är vild och vacker.”

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.