Bygg med Willa Nordic på tomt med sjöutsikt över sjön Ylen i Lekeryd

Bygg ditt Willa Nordic på denna tomt med sjöutsikt över sjön Ylen i Lekeryd. Tomten är belägen i ett sagolikt bullerby-landskap med betesdjur i hagarna runtomkring. Den 2206 kvm stora tomten ligger på ett högt och vackert läge på Ylens östra sida med drygt 100 meter till sjön där det finns servitut för egen brygga. Tomten kostar 1,2 miljoner kronor och bebyggs med valfritt hus från Willa Nordic. Vårt husförslag är ett tvåplanshus i romantisk stil som kommer att bli ett smycke i den småländska landsbygden. Det går också att välja andra husmodeller och göra tillval. Lekeryd ligger ca två mil öster om Jönköping och är ett väl fungerande samhälle med skola, äldreboende och dagligvaruhandel, men har också ett livaktigt föreningsliv inom idrott, kyrka och hembygdsrörelse. Sjön Ylen är känt för sitt fina gösbestånd men även abborre och gädda finns det god tillgång av.

För mer information kontakta Mia på mia.olsson@willanordic.se eller på 070-856 4877

 

Bilder på tomten och omgivningen

Skisser och planlösning från husförslaget

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!