KVALITET OCH EXKLUSIVITET

Kvalitetstänkandet går som en röd tråd genom hela vår byggprocess. Den höga kvalitetsnivån märks i många av detaljerna på huset och den exklusiva finishen, men också i sådant som sitter i väggar, golv och tak i form. Allt är resultatet av vår långa erfarenhet och våra höga krav. Givetvis är Willa Nordic också kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Tradition och utveckling

Willa Nordic har sedan starten 1989 byggt närmare 4000 unika hus. Under resans gång har vi lärt oss mycket om vad som är genomförbart till rätt kostnad och vilka alternativa lösningar som höjer kvalitetsnivån och hållbarheten ytterligare.

Vi är en småländsk hustillverkare med långa husbyggartraditioner, som utvecklat och förbättrat tillverkningen. Med vår kvalitetscertifierade produktionsprocess har vi nu full kontroll på varenda steg och kan erbjuda våra kunder full flexibilitet och optimal kvalitet genom hela processen, från första husskiss till färdigbyggt hus på er tomt.

TYPISKT WILLA NORDIC

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.