Arkitekt

Karin Skoglund

Stil/arbetsmetod
Den som vill bygga ett hus har en dröm och en vision, vårt jobb är att engagera oss och vara lyhörda och prestigelösa och guida kunden från idéstadiet till en färdig lösning. Det måste alltid utgå från individen och platsen – hur vill den här personen använda den här lilla delen av världen? Så tänker vi i alla projekt, oavsett om vi ritar en villa, en skola eller inreder ett kontor. Vi utmanar oss själva och det konventionella med lekfullhet och glädje.

Vi eftersträvar alltid ett tätt och trevligt samarbete med våra kunder och tycker om att engagera oss i alla projekt oavsett om de är små eller stora. Behållningen i vårt yrke är att få träffa och lyssna in våra beställare så att vi verkligen förstår drömmarna och visionerna och kan omsätta det i ritningar och skisser. Vi sätter också stort värde i att presentera våra förslag på ett tydligt och pedagogiskt vis så att ni som blivande husägare förstår vad ni får och blir involverade i processen.

Utbildning/arbete:
Karin och Annika har båda läst arkitekturutbildning på Chalmers Tekniska Högskola 1999–2004 och arbetar som både arkitekter och inredningsarkitekter.
Under 20 år har de samlat på sig erfarenhet av såväl villor och fritidshus som större projekt till exempel kontor, gruppboenden och skolor.
Annika + Karin startade Kaka Arkitekter 2014 med viljan att skapa rum och arkitektur som får människor att må bra. Idag är de 14 medarbetare som alla jobbar med högt engagemang för att skapa arkitektur i världsklass.
2015 fick både Karin och Annika utmärkelsen Ung Svensk Arkitektur från Sveriges Arkitekter.

 

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!