Rösta på ditt favoritbidrag!

Bo 2049 – Imagine the future är en idétävling öppen för alla arkitektstudenter vid Sveriges universitet som vill utforska hur en familj bor och lever år 2049. Frågor kring hur man kan lösa energifrågan, vilka nya material som kan finnas i framtiden och hur de används var centrala delar att utforska i tävlingsuppgiften. Andra områden att undersöka var hur arkitekturen kan komma att se ut och varför, samt vilka nya bostadstypologier som framtiden kan ge.

Tävlingen anordnas av Willa Nordic i samarbete med Sveriges Arkitekter och Tidskriften RUM. Huvudsyftet är att få fram bra idéer kring det framtida boendet i samarbete med unga team med oprövade idéer.

Vinnarna presenteras på Bo2049-gala på Fotografiska i Stockholm.

Juryn har bedömt alla inkomna förslag utifrån följande kriterier, utan inbördes ordning:
– Hur väl förslaget kombinerar ett estetiskt tilltalande uttryck med innovativa lösningar på ett sätt som pekar mot framtidens boende.
– Hur väl arkitekturen samspelar med framtida tekniska energilösningar.
– Hur väl förslaget bidrar till ett hållbart boende för den enskilda familjen samt bidrar till en hållbar utveckling i ett större perspektiv.
– Hur väl förslaget är utvecklat med hänsyn till det nordiska klimatet.

Tio av bidragen har av juryn utsetts till finalister och det är bland dessa förslag det nu skall utses ”Folkets val” genom en allmän omröstning. Välj din favorit nedan och var med och rösta. Du röstar genom att kryssa i den vita rutan vid det/de hus du vill ska vinna och fyll i din e-post. Glöm inte att trycka på ”Skicka in din röst”

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.