Bygg med utsikt över hamninloppet och skärgården i Grebbestad

Välkomna till Kämpersvik och denna natursköna fastighet med ett exklusivt arkitektritat hus från Willa Nordic.

Detta är en av områdets vackraste tomter med berghällar i dagen, väderbitna tallar och ljung. Från tomten erbjuds västerut en vacker vy över den Bohuslänska skärgården och Musö samt farleden mellan Fjällbacka och Grebbestad!

Tomten säljs med entreprenadavtal avseende byggnation via Willa Nordic med husmodellen Edge. Edge är ett stilsäkert arkitekt ritat hus med fasad i järnvitriol som smälter fint in på de Bohuslänska granithällarna. Fasaden har en stående panel med varierad brädbredd samt mörkgrå dörrar och fönster för ett harmoniskt uttryck. Arkitekten har jobbat med en sluten huskropp med mindre fönster mot gatan/ grannar och med en öppen huskropp med stora glasade fönsterpartier mot havet.

När ni kliver in i huset välkomnas ni av en öppen och ljus hall med sikt rakt fram genom de stora fönsterpartierna vid matplatsen. I hallen finns ett badrum samt en garderob. Från hallen når ni även ett av de mindre sovrummen. Vidare kommer ni in i den öppna kök- och allrumsdelen med matplatsen i mitten. Detta är ett stort och härligt utrymme som inbjuder till gemenskap med familj och vänner. Här erbjuds vacker utsikt över havet och Kämpersvik från tomtens höga insynsskyddade läge. Köket i öppen planlösning från HTH har en social och trevlig del med köksö, en vägg med högskåp där kyl/ frys och integrerad ugn/ micro är placerade. Den generösa arbetsdelen med stor bänkyta har diskbänk med nedsänkt ho, diskmaskin, induktionsspis och fläkt. Vitvarorna är alla i rostfritt utförande. I övrigt finns ytterligare ett mindre sovrum samt ett “master bedroom” i egen avgränsad avdelning med klädkammare, klädvård, badrum samt utgång till den stora altanen. Även detta rum har vacker utsikt från stora fönsterpartier.

Genomgående för hela huset är den väl tilltagna takhöjden på 2,6m och den exklusiva lamellparketten i ek från Kährs.

Från tomten, på kort promenadavstånd, ligger hamnen med svalkande havsbad samt en populär bastuförening. Där finns även möjlighet att hyra båtplats. I området finns trivsamma promenadstråk som ringlar sig hela vägen till Grebbestad där ett stort utbud av restauranger samt allmän service finns. Med båt når ni Fjällbacka respektive Grebbestad på ca 10 min.

Fritidshus – Grebbestad
Rum: 4 rok varav 3 sovrum
Boarea: 112 m2
Tomtarea: 671 m2

Utgångspris:
8 850 000 kr


För mer information kontakta Helen Arnesdotter på helen.arnesdotter@willanordic.se eller på 0735 23 51 32


Se fler bilder och läs mer här…

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Artiklar

Vårt nya hus nr 9!

Läs om vad våra kunder säger om upplevelsen av att bygga hus med Willa Nordic. Klicka här för att läsa

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.