Bygg med utsikt över hamninloppet och skärgården i Grebbestad

Välkomna till Kämpersvik och denna natursköna fastighet med ett exklusivt arkitektritat hus från Willa Nordic.

Detta är en av områdets vackraste tomter med berghällar i dagen, väderbitna tallar och ljung. Från tomten erbjuds västerut en vacker vy över den Bohuslänska skärgården och Musö samt farleden mellan Fjällbacka och Grebbestad!

Tomten säljs med entreprenadavtal avseende byggnation via Willa Nordic med husmodellen Edge. Edge är ett stilsäkert arkitekt ritat hus med fasad i järnvitriol som smälter fint in på de Bohuslänska granithällarna. Fasaden har en stående panel med varierad brädbredd samt mörkgrå dörrar och fönster för ett harmoniskt uttryck. Arkitekten har jobbat med en sluten huskropp med mindre fönster mot gatan/ grannar och med en öppen huskropp med stora glasade fönsterpartier mot havet.

När ni kliver in i huset välkomnas ni av en öppen och ljus hall med sikt rakt fram genom de stora fönsterpartierna vid matplatsen. I hallen finns ett badrum samt en garderob. Från hallen når ni även ett av de mindre sovrummen. Vidare kommer ni in i den öppna kök- och allrumsdelen med matplatsen i mitten. Detta är ett stort och härligt utrymme som inbjuder till gemenskap med familj och vänner. Här erbjuds vacker utsikt över havet och Kämpersvik från tomtens höga insynsskyddade läge. Köket i öppen planlösning från HTH har en social och trevlig del med köksö, en vägg med högskåp där kyl/ frys och integrerad ugn/ micro är placerade. Den generösa arbetsdelen med stor bänkyta har diskbänk med nedsänkt ho, diskmaskin, induktionsspis och fläkt. Vitvarorna är alla i rostfritt utförande. I övrigt finns ytterligare ett mindre sovrum samt ett “master bedroom” i egen avgränsad avdelning med klädkammare, klädvård, badrum samt utgång till den stora altanen. Även detta rum har vacker utsikt från stora fönsterpartier.

Genomgående för hela huset är den väl tilltagna takhöjden på 2,6m och den exklusiva lamellparketten i ek från Kährs.

Från tomten, på kort promenadavstånd, ligger hamnen med svalkande havsbad samt en populär bastuförening. Där finns även möjlighet att hyra båtplats. I området finns trivsamma promenadstråk som ringlar sig hela vägen till Grebbestad där ett stort utbud av restauranger samt allmän service finns. Med båt når ni Fjällbacka respektive Grebbestad på ca 10 min.

Fritidshus – Grebbestad
Rum: 4 rok varav 3 sovrum
Boarea: 112 m2
Tomtarea: 671 m2

Utgångspris:
8 850 000 kr


För mer information kontakta Helen Arnesdotter på helen.arnesdotter@willanordic.se eller på 0735 23 51 32


Se fler bilder och läs mer här…

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Nyheter

Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!