Bygg med Willa Nordic på sjötomt med vy över Stockholms inlopp

Med solsäkert läge och obruten vy över Höggarnsfjärden erbjuds nu en unik möjlighet till nybyggnation.

Fastigheten har ett avskilt läge längst in på lugn återvändsgata utmed Koviksuddes norra sida. Sjökontakten omedelbar. Här bor familjen på första parkett med svårslagen utblick över Höggarnsfjärden och dess sjudande båtliv. Mellan kobbar och skär skymtar Vaxholm i nordväst. Norrläget till trots är detta en ljus plats med möjlighet att följa solens vandring från tidig morgon till kväll med solnedgångar över fjärden som pricken över i:et.

Tomten angörs från dess högsta punkt i söder. Här finns möjlighet att anlägga infart och garage. Befintligt hus är placerat på en plan terrass en bit längre ned på tomten och omsluts av uppvuxen trädgård med uppvuxen grönska.

Strandlinjen utgörs av vackra berghällar som slipats lena av vågor sedan urminnes tider. Från denna del av tomten avnjuter man den sena kvällssolen med vågornas kluckande som kuliss.

Fastigheten är idag bebyggd med en huvudbyggnad om ca 50 kvm, en förrådslänga samt friggebod. Då byggnaderna framstår med eftersatt underhåll förmedlas fastigheten med friskrivningsklausul avseende dess skick.

Gällande detaljplan medger en generös byggrätt enligt följande: Största bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 220 kvm per fastighet, största byggnadsarea (BYA) är 160 kvm. Därtill får komplementbyggnad(er) med en sammanlagd BYA om max 50 kvm uppföras. Vidare kan Attefallsbyggnad samt friggebod/växthus uppföras. Strandskyddet är upphävt hela vägen ner till strandlinjen. Detaljplanen öppnar upp för byggnation av ny brygga, dock med krav på att strandskyddsdispens erhålls. Fundament från en tidigare brygga som isen tog för ett par tre år sedan finns.

Boka din plats på visningen tisdagen den 6/6 Kl 17:20 – 18:00

För mer information och anmälan till visning kontakta Pia Palomäki på 070-144 60 50 eller pia@willanordic.se

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Artiklar

”En bit utanför Stockholm, med utsikt över Mälaren, ligger ett smycke till hus som ser ut som det funnits på

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!