Modernt hus
  A2772

“När tomten dök upp till försäljning köpte Helene och Mikael den direkt innan visningen. Frågan var bara hur de skulle bygga på den branta tomten med klippor ner till havet.”

Vid första mötet fick de ett uppdrag av arkitekten att visualisera sina önskemål i en klippbok med bilder på miljöer, inredning och intryck. På det följde en intervju om hur de ville använda huset och vilka behov som fanns.
– När arkitekten Nils Nordkvist sen presenterade det första förslaget fick vi en mindre chock. Vi gillade det inte alls! säger Helene.De gick hem och listade 40 punkter som inte stämde med deras önskemål. Allt från placering, utseende till små detaljer.
– Vid vårt andra möte presenterade vi listan och Nils gick metodiskt igenom punkt för punkt och förklarade hur han tänkt. När genomgången var klar hade vi till fullo köpt hans resonemang och såg det han redan sett, vilka möjligheter som faktiskt fanns, berättar Helene.

Arkitekt

Nils Nordkvist

Dela detta hus
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email
Skisser
Relaterade artiklar

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.