Modernt hus
  A2772

“När tomten dök upp till försäljning köpte Helene och Mikael den direkt innan visningen. Frågan var bara hur de skulle bygga på den branta tomten med klippor ner till havet.”

Vid första mötet fick de ett uppdrag av arkitekten att visualisera sina önskemål i en klippbok med bilder på miljöer, inredning och intryck. På det följde en intervju om hur de ville använda huset och vilka behov som fanns.
– När arkitekten Nils Nordkvist sen presenterade det första förslaget fick vi en mindre chock. Vi gillade det inte alls! säger Helene.De gick hem och listade 40 punkter som inte stämde med deras önskemål. Allt från placering, utseende till små detaljer.
– Vid vårt andra möte presenterade vi listan och Nils gick metodiskt igenom punkt för punkt och förklarade hur han tänkt. När genomgången var klar hade vi till fullo köpt hans resonemang och såg det han redan sett, vilka möjligheter som faktiskt fanns, berättar Helene.

Arkitekt

Nils Nordkvist

Dela detta hus
Skisser
Relaterade artiklar

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!