Modernt hus
  A2817

“Lisbeth blev änka för några år sedan och valde då att sälja det stora huset i Billdal med siktet inställt på att skapa ett nytt boende på en bergsknalle i Åsa. Inspirationen fick hon på en resa till Italienska Verona.”

Lisbeth hade en klar bild av hur huset skulle vara. Hon kontaktade en arkitekt men insåg att han inte skulle kunna hjälpa henne på det sätt som hon ville. Hennes dotter tipsade då om Willa Nordic som hade byggt hennes hus med gott resultat. Lisbeth var skeptisk, var inte Willa Nordic ett företag som byggde många likadana hus. Hon bestämde sig ändå för att träffa Michael Hjälmeby och arkitekten Stefan Rupert. Michael och Stefan förklarade att Willa Nordic inte var ett sådant företag utan att man helt utgick från kundens vision och drömmar. Det visade sig att de kunde fånga Lisbeths vision och omvandla den till ritningar. Efter många turer fick Lisbeth till slut bygglov för huset så som hon ville ha det.

Arkitekt

Stefan Rupert

Dela detta hus
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.