New England-hus
  A2832

“Marina drömvillan”

Monica och Mats tillbringar mycket tid i USA där de är delägare i ett företag i medicinteknik-branschen. Många gånger har paret fascinerats av de vackra husen i New England norr om New York. Drömmen var att någon gång i livet få förverkliga sitt eget New England-hus hemma i Onsala utanför Göteborg.
– Vi bodde i Onsala och hade under många år fascinerats över en tomt med en fantastisk utsikt. På tomten stod ett riktigt ruckel och vi undrade i vårt stilla sinne vem som bodde där, berättar paret. Av en händelse råkade paret kort därefter se att fastigheten låg ute till försäljning på Hemnet. Just då befann de sig utomlands men tvekande ändå inte att slå till.
– Vi hade tittat på den så många gånger under våra promenader ner mot havet i Onsala, och bestämde oss direkt för att köpa den. På tomten fanns bland annat Onsalas äldsta tennisbana där många gamla välkända profiler hade spelat. Banan ska nu renoveras och bli som i fornstora dagar, säger paret.

Arkitekt

Stefan Rupert

Dela detta hus

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!