New England-hus
  A2832

“Marina drömvillan”

Monica och Mats tillbringar mycket tid i USA där de är delägare i ett företag i medicinteknik-branschen. Många gånger har paret fascinerats av de vackra husen i New England norr om New York. Drömmen var att någon gång i livet få förverkliga sitt eget New England-hus hemma i Onsala utanför Göteborg.
– Vi bodde i Onsala och hade under många år fascinerats över en tomt med en fantastisk utsikt. På tomten stod ett riktigt ruckel och vi undrade i vårt stilla sinne vem som bodde där, berättar paret. Av en händelse råkade paret kort därefter se att fastigheten låg ute till försäljning på Hemnet. Just då befann de sig utomlands men tvekande ändå inte att slå till.
– Vi hade tittat på den så många gånger under våra promenader ner mot havet i Onsala, och bestämde oss direkt för att köpa den. På tomten fanns bland annat Onsalas äldsta tennisbana där många gamla välkända profiler hade spelat. Banan ska nu renoveras och bli som i fornstora dagar, säger paret.

Arkitekt

Stefan Rupert

Dela detta hus
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.