Modernt hus
  A2840

“En modern sutterängvilla som uppfyller familjens behov på funktionalitet och vars inredning är en riktig vitamininjektion.”

Anne-Sofie, Martin och deras två barn bodde sedan tidigare i villa i Jönköping, men hade så smått börja växa ur sitt hus. Att planera och skapa ett boende helt efter deras egna behov och personliga önskemål hade länge varit en dröm, samtidigt som ett sådant stort projekt också kändes väl ambitiöst med små barn i hemmet.
– Vi hade tänkt på det många gånger, men jag tyckte varken att det var rätt timing eller tillräckligt intressanta tomter, berättar Anne- Sofie. Men för fyra år sedan dök så några riktigt attraktiva tomter upp, belägna på en kulle i närheten av Hisingstorps gård i Jönköping. Paret åkte ut och tittade och fastnade för flera av tomterna där man också kunde få Vättern-utsikt. När så sista dagen kom för att lämna in handlingar till kommunen gällande önskemål på tomt, begav sig paret ut till området ännu en gång för att försöka bestämma sig.

Arkitekt

Stefan Rupert

Dela detta hus

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!