Modernt hus
  A2915

“Det var en fridfull plats med ett trevligt område och en vacker variation av olika hustyper. Vi kände att det var en härlig plats att bilda familj på.”

– Vi letade bland många färdiga kataloghus men kände att vi ville ha ett hus som vi kunde göra om och anpassa som vi ville ha det. Vi jobbade båda heltid dessutom och hade inte heller kunskaperna för att bygga i egen regi. Utan vi behövde en husleverantör som kunde göra allt, säger Louise. De hittade till slut en leverantör som kändes rätt för dem och som var tillräckligt flexibla för att bygga huset som de ville ha.
– Vi valde Willa Nordic för att vi med dem kunde göra om husets utseende och göra de tillval som passade oss. Huset var inget modellhus utan blev ritat helt efter våra behov. Jag använde mig av Floorplaner där man kan rita upp planlösningen invändigt och använde det som underlag. Leverantören hade också en bra arkitekt som kom med smarta lösningar. Vi hade redan från början en klar bild av hur det skulle se ut och Willa Nordic var väldigt duktiga på att ta fram det.

Arkitekt

Patrik Windisch

Dela detta hus
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!