Modernt hus
  A2936

“Agneta och Rune Bremberg hittade en fantastisk sjötomt där de tänkte bygga ett sommarhus. Lugnet, idyllen och närheten till naturen fick dem att ändra sig när de insåg att man kunde bygga ett hus för åretruntboende precis vid vattnet. Paret sålde sin lägenhet på Östermalm och valde att flytta till sitt nya hus strax utanför Stockholm.”

– Det var så att vi hade en egen arkitekt som hade gjort ritningar på vårt hus och hon tyckte absolut att vi skulle bygga ett lösvirkeshus då hon menade att husföretag begränsar möjligheterna till att förverkliga ett verkligt drömboende. Vi valde ändå att kontakta några husföretag och så småningom även Willa Nordic. Vi kände direkt i kontakten med representanten att vi ville bygga med Willa Nordic, flera vänner hade gjort det tidigare med mycket goda resultat och vi fick även ytterligare referenser. Vi hade billigare alternativ men kände ett stort förtroende för Willa Nordic.

Dela detta hus
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.