Modernt hus
  A2936

“Agneta och Rune Bremberg hittade en fantastisk sjötomt där de tänkte bygga ett sommarhus. Lugnet, idyllen och närheten till naturen fick dem att ändra sig när de insåg att man kunde bygga ett hus för åretruntboende precis vid vattnet. Paret sålde sin lägenhet på Östermalm och valde att flytta till sitt nya hus strax utanför Stockholm.”

– Det var så att vi hade en egen arkitekt som hade gjort ritningar på vårt hus och hon tyckte absolut att vi skulle bygga ett lösvirkeshus då hon menade att husföretag begränsar möjligheterna till att förverkliga ett verkligt drömboende. Vi valde ändå att kontakta några husföretag och så småningom även Willa Nordic. Vi kände direkt i kontakten med representanten att vi ville bygga med Willa Nordic, flera vänner hade gjort det tidigare med mycket goda resultat och vi fick även ytterligare referenser. Vi hade billigare alternativ men kände ett stort förtroende för Willa Nordic.

Dela detta hus

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!