TOMTER I VETLANDA

Välkommen till Mellangården!

Nu erbjuder Willa Nordic fem rejäla tomter på Mellangårdsvägen, som är en lugn återvändsgata i norra Vetlanda! Tomterna är på mellan 1080-1179 m². NU ENDAST TVÅ TOMTER KVAR!
Här kan du leva ett aktivt liv eller koppla av i orörd natur med skogar för svamp och bärplockning och fina fiskevatten. Den sportiga familjen njuter av närhet till golfbanor, ridskola, bad, idrottsanläggningar och skidbacke på vintern. I Vetlanda har man samtidigt ett bra handelsutbud med gemytlig torghandel. Skolor och dagis finns nära tillhands. Mellangården ligger ca 2 km till buss- och tågstation.

För oss på Willa Nordic är det självklart att du som köper hus är med och bestämmer hur ditt boende ska utformas. Till dessa tomter har vi tagit fram förslag på villor och situationsplaner. Villorna präglas av modern design, hög kvalitet och funktionalitet.
Om du hellre önskar kan våra mycket skickliga arkitekter rita ditt unika hus helt anpassat efter dina önskemål och behov.

Hos oss är allt möjligt, välkommen till Willa Nordics värld!

Kontakt: Mari Gustavsson 0708-56 48 10
mari.gustavsson@willanordic.se

Planritningar

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Nyheter

Nu lanseras Willa Nordics Visionshus

Willa Nordic har tillsammans med Arkitekt Magnus Månsson och hans byrå Semrén-Månsson, tagit fram ett visionshus med en arkitektur som

Nyheter

Succé för Willa Nordics event Bo2049

På måndagskvällen samlades ett par hundra besökare på Fotografiska i Stockholm. Det var äntligen dags för Willa Nordics arkitekturgala Bo2049.

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!