Visning av tomt och husförslag på Koviksudde, Värmdö

Unik möjlighet att bygga med Willa Nordic på stor, sjönära tomt på Koviksudde, Värmdö. Välkommen på visning av tomten och husförslag den 22 och den 24 oktober.

Med solsäkert läge på en av områdets största tomter erbjuds här en svårslagen möjlighet till att förverkliga familjens husdrömmar. Tomten har ett högt fritt läge med möjlighet till sol från tidig morgon till sen kväll. Dess höga läge gentemot Sjöallén i söder gör tomten fri från insyn. Tomten utgörs till stor del av karg naturmark med inslag av tall, ek, ljung och blåbärsris samt berg i dagen. Vid nybyggnation närmare tomtgräns mot sydväst kan viss sjökontakt erhållas. Dagens huvudbyggnad har ett mer skyddat läge högre upp mot tomtgräns i norr.
 
Koviksudde är naturskönt beläget utmed kommungränsen mellan Nacka och Värmdö med Stockholms inlopp i norr. I närområdet finns mycket att uppleva som badplats, hästgård, Nacka Golfklubb, samt stora naturområden med fina vandringsleder. Ångbåtsbryggan vid Koviksudde trafikeras av Waxholmsbolaget med turer in till Strömkajen alternativt vidare ut i skärgården via Vaxholm.
 
Boka din plats på visning fredagen den 22 oktober kl 16.15-17.00 eller på söndagen den 24 oktober kl 14.00-14.45, endast bokade visningar. 
 

För anmälan och mer information kontakta Pia på pia.palomaki@willanordic.se eller på 070-144 60 50

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Nyheter

Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!