Visning av tomt och husförslag på Koviksudde, Värmdö

Unik möjlighet att bygga med Willa Nordic på stor, sjönära tomt på Koviksudde, Värmdö. Välkommen på visning av tomten och husförslag den 22 och den 24 oktober.

Med solsäkert läge på en av områdets största tomter erbjuds här en svårslagen möjlighet till att förverkliga familjens husdrömmar. Tomten har ett högt fritt läge med möjlighet till sol från tidig morgon till sen kväll. Dess höga läge gentemot Sjöallén i söder gör tomten fri från insyn. Tomten utgörs till stor del av karg naturmark med inslag av tall, ek, ljung och blåbärsris samt berg i dagen. Vid nybyggnation närmare tomtgräns mot sydväst kan viss sjökontakt erhållas. Dagens huvudbyggnad har ett mer skyddat läge högre upp mot tomtgräns i norr.
 
Koviksudde är naturskönt beläget utmed kommungränsen mellan Nacka och Värmdö med Stockholms inlopp i norr. I närområdet finns mycket att uppleva som badplats, hästgård, Nacka Golfklubb, samt stora naturområden med fina vandringsleder. Ångbåtsbryggan vid Koviksudde trafikeras av Waxholmsbolaget med turer in till Strömkajen alternativt vidare ut i skärgården via Vaxholm.
 
Boka din plats på visning fredagen den 22 oktober kl 16.15-17.00 eller på söndagen den 24 oktober kl 14.00-14.45, endast bokade visningar. 
 

För anmälan och mer information kontakta Pia på pia.palomaki@willanordic.se eller på 070-144 60 50

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Artiklar

Med naturen som närmaste granne

När Anna Samuelsson och Henrik Hallqvist fick möjlighet att bygga nytt på en strandnära naturtomt i Åhus tvekade de inte.

Artiklar

Modern skärgårdsdröm

På den havsnära tomten i Hammarö, som tidigare bebotts av båtbyggare och fiskare, står idag Mikaels drömhus – ett supermodernt

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!