Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram emot att kunna erbjuda arkitektritade unika hus, helt anpassade efter drömmar och behov i fjäll- och äventyrsmiljö.

Vår VD Klas Fridsäll ser mycket positivt och förväntansfullt på vad Willa Nordic kan tillföra i regionen. ”Med vår långa erfarenhet av att bygga arkitektritade hus, helt efter kundens önskemål i kombination med vår unika byggmetod, kan vi erbjuda hus med hög designgrad och kvalitetssäkrad byggprocess. En annan enorm fördel är att vi på Willa Nordic bygger samtliga hus i en torr produktionshallsmiljö, vilket i sin tur gör att huset kan resas på någon enstaka dag. Resultatet blir ett tätt hus på minimal tid, vilket kan vara en viktig fördel i en vädermässigt utmanande miljö”.

Att Willa Nordic även garanterar fast pris innan byggstart är även något Klas vill lyfta fram som en trygghet för kunden. Speciellt när man bygger på utmanande platser. ”Våra kunder får alltid ett fast pris där samtliga delar av byggnationen kalkyleras, inklusive entreprenadarbete, innan byggnationen påbörjas. På så sätt kan kunden känna sig trygg i att vi håller vad vi lovar sett till budget och husleverans”.

Vill du veta mer?

Vid intresse vänligen kontakta Willa Nordics representant Henric Lagerquist.

Henric Lagerquist

Säljare & Projektledare
0703-87 22 20
henric.lagerquist@willanordic.se

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Rösta på Årets Hus 2024

Nu är det äntligen dags att utse vinnaren av Årets Hus 2024. De nominerade husen gör upp om den prestigefyllda utmärkelsen Årets

Nyheter

Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!