Willa Nordic söker säljrepresentant i Skåne

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

VI SÖKER NU SÄLJREPRESENTANT I SKÅNE

Vi söker nu dig som vill representera oss i en av Sveriges mest spännande regioner. Du har ett stort eget driv, förmåga att arbeta självständigt och uthålligt. Du är besjälad av ett stort intresse för att förverkliga våra kunders unika husdrömmar. Du är en driven säljare med ett stort kundfokus och social kompetens. Du bör ha ett intresse av byggtekniska frågor och förståelse för processen från den första skissen fram till det färdiga huset. Du kommer att arbeta från vårt kontor i Malmö med Skåne som arbetsfält. Uppdraget sker i form av agentavtal och är provisionsbaserat.

Willa Nordic är Sveriges starkaste varumärke när det kommer till att skapa unika boenden och hem med hög designgrad. Flera av Sveriges mest omtalade privatbostäder är skapade av Willa Nordic. Verksamheten utgår från huvudkontoret i småländska Stockaryd där företagsledning, projektering och produktion är beläget.

Ansökan sker omgående och behandlas löpande, sista ansökningsdag 25 mars. Tillträdande enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av vår VD Klas Fridsäll som du når på klas.fridsall@willanordic.se

Ansökan skickas till info@willanordic.se märk meddelandet med ”Ansökan säljrepresentant Skåne”

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Rösta på Årets Hus 2024

Nu är det äntligen dags att utse vinnaren av Årets Hus 2024. De nominerade husen gör upp om den prestigefyllda utmärkelsen Årets

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!