BO 2049 Imagine the Future – idétävling för arkitektstudenter

I samarbete med Sveriges Arkitekter bjuder hustillverkaren Willa Nordic in alla arkitektstudenter till en idétävling om framtidens boende, Bo 2049.

Hur bor en familj 2049? Hur har man löst energifrågan? Vilka nya material finns det? Hur ser arkitekturen ut och varför? Bo 2049 är arkitektens arena där möjligheten till att använda kreativiteten är obegränsad.

Willa Nordic möter idag ofta ett stort intresse för nyskapande formgivning, inredning och arkitektur hos privata beställare. Utvecklingen de senaste tio åren gått från ett intresse för det egna boendet till ett större intresse för arkitektur. För att möta framtidens möjligheter och utmaningar bjuder Willa Nordic in till en idétävling kring framtidens boende. Vi vill i denna tävling blicka fram till år 2049! Design och gestaltning med inspiration från vitt skilda håll är önskvärt i tävlingen, där stor vikt kommer att läggas vid estetiska kvaliteter.

Tävlingen syftar till att få fram bra idéer kring vårt framtida boende. Detta hoppas vi ska ge oss viktiga och kanske oväntade insikter om var tyngdpunkten i vårt ständigt pågående utvecklingsarbete bör ligga. Vissa bidrag kan utgöra grund för nya hus från Willa Nordic i samarbete med förslagställande team.

Läs mer om tävlingen här…

Lunchseminarium om tävlingen

Klas Fridsäll, VD på Willa Nordic, kommer och presenterar tävlingen under fyra lunchseminarium på LTH, UMU, KTH och Chalmers. Här hittar du eventet!

 

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Artiklar

Vårt nya hus nr 9!

Läs om vad våra kunder säger om upplevelsen av att bygga hus med Willa Nordic. Klicka här för att läsa

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.