Bygg med Willa Nordic nära havet i Boo Gård vid Södra Lännersta

Nu släpper vi ett färdigt husförslag med bygglov på en riktigt fin tomt i omtyckta Boo Gård nära intill Södra Lännersta. Vi har ritat en tvåplansvilla, helt anpassad efter den vackra tomten, bygglov finns klart! Den stora tomten om hela 1782 kvm har ett fint eftertraktat läge i området och gränsar vid tomtens bakre gräns mot ett vackert skogsparti.

Här bor familjen förmånligt bekvämt och har nära till bra förskola/skola i Boo Gård, i närområdet erbjuds även ett stort urval av fritidsaktiviteter för både små och stora. I närbelägna Södra Lännersta finns restaurang Old Smokehouse vid vattnet inom gångavstånd.

Från fastigheten har familjen även nära till Bagarsjön eller mysiga Boobadet, med både strand och bryggor. Vid Boo Gårds brygga trafikerar även Waxholmsbåt för turer vidare ut i skärgården.

Boka din plats på visningen söndagen den 4/9 Kl 11.30-12.00. 

För mer information och anmälan till visning kontakta Pia Palomäki på 070-144 60 50 eller pia@willanordic.se

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Nyheter

Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!