ETT BÄTTRE LÄGE!

Willa Nordic har några av Sveriges bästa lägen. Vad sägs om att bygga hus 50 meter från Kalmarsund eller vid Byarums raukar. Eller varför inte med vidunderlig utsikt i Steninge. För den med golfintresse bygger vi nu Clearence Hill, mitt i Sveriges Toscana, 50 meter från en av greenerna på anrika Båstad GK. Kanske ett skärgårdsboende vid havet på Ljusterö mitt i Roslagens famn kan passa? Eller i en bokskog vid sjökanten i Hässleholm? Välkommen att kontakta oss för visning och mer information.

 

STRANDNÄRA TOMTER I EXKLUSIVA SÖDRA ÄSPET I ÅHUS

Nu lanserar vi ett nytt tomtområde i det fantastiska Södra Äspet. Härlig miljö med tallskogar och sandständer. Kontakta Jonas Nordström för mer information och bokning. Tel 0709-62 62 73 eller se www.sodraaspet.se


STRANDNÄRA TOMTER I EN VACKER SLUTTNING MOT HAVET

9 tomter kvar i vårt unika område i Stora Hult som ligger i Skåne, Båstad kommun sammanbyggt med Vejbystrand. Tomterna ligger ett hundratal meter från stranden, en del i sluttningen alla med havsutsikt, mer eller mindre. Pris fr. 20.000 kr m2, exkl tomt och byggherrekostnader. Tomtytor:Från 1045 m2 till 1374 m2, 1.550.000 till 2.250.000 exkl anslutnings och byggherrekostnader.

Läs mer om projektet här…


STENINGE, HALMSTAD

Nu släpper Willa Nordic ett antal natursköna tomter i idylliska Steninge mellan Halmstad och Falkenberg. Området ligger med närhet till både hav och vackra rekreationsområden. Vår arkitekt NIls Nordkvist har tagit fram husförslag med modernt formspråk som fint smälter in i omgivningarna och passar detaljplanen i Steninge. Detta är ett exempel på hus som passar i området. Willa Nordic kan skapa precis det hus du vill ha om du har andra önskemål.

Läs mer om projektet här…


BROTTKÄRR HAMN, GÖTEBORG

Brottkär Hamn ligger prescis vid havet. ”Detta är en helt unik möjlighet. Du kommer att bo vid strandkanten och samtidigt ha småbåtshamnen, restauranger och affärer precis i närheten”, säger Willa Nordics marknadschef Stefan Hjälmeby.

Läs mer om projektet här… 


CLAERENCE HILL, BÅSTAD

Claerence Hill uppförs mitt i Sveriges Toscana. Beläget mitt i det böljande landskapet på Hallandsåsens sluttning och alldeles intill anrika Båstad GK. Byggnationen av den första New England villan är nu igång.

Läs mer om projektet här… 


PARKHÖJDEN, HÄSSLEHOLM

Det sägs att det tredje huset man bygger blir precis som man vill ha det. Men Carina och Lukas får inte en till chans. De har hittat det perfekta läget.– Vi fick bygga vårt tredje hus på andra försöket, säger Lukas. Är du också intresserad av att bygga ett nytt hus?

Läs mer om projektet här…


NORRA VIKEN, MÖRBYLÅNGA

Norra Viken i Mörbylånga ligger 50 meter från Kalmarsund. Stranden ligger precis nedanför tomtområdet som har en hänförande utsikt över sundet. Småbåtshamnen ligger en promenad på fem minuter från tomterna. Detta är en unik möjlighet att skapa ett boende i direkt anslutning till havet, 20 minuter väg bort ligger Kalmar.

Läs mer om projektet här…

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Mer att utforska

Artiklar

Vårt nya hus nr 9!

Läs om vad våra kunder säger om upplevelsen av att bygga hus med Willa Nordic. Klicka här för att läsa

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.