WILLA NORDIC KONCEPT

Willa Nordic Koncept är hus skapade för ett modernt boende. En snabbare process och lättare val helt enkelt. Vi har låtit några av Sveriges främsta arkitekter få fria händer och skapa unika boende för den moderna familjen. Resultatet blev Willa Nordic Koncept.
Arkitekterna Lars Carlsson, Nils Nordkvist, Søren Rasmussen och Jenny Eklund sammanfattar här årtionden av erfarenhet och skapa hus med hög kvalitet och designgrad. En viktig parameter var att det skulle ha samma kvalitetskänsla som alla hus från Willa Nordic. Ett livsstilskoncept med inspiration från arkitekternas unika kunskap och erfarenhet – ett snabbare sätt att hitta till sitt drömboende. Arkitektens arbete tillsammans med Willa Nordics helt anpassade process för att skapa unika hus till våra kunder gör att vi erbjuder branschens i särklass högsta kvalitet och finish. Välkommen till ett enklare val!
Koncepthusserier
ONV Bolig
Niveau
New England
Hus med attityd
Edge

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.