PARK 21

13 Radhus och 4 lägenheter

PROJEKTBYGGNATION – PARK 21

De nyproducerade bostäderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge mitt i Helenelunds idylliska villakvarter. Här erbjuds kedjehus, parhus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar där takhöjderna sträcker sig upp till 2,9 meter. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet.

Bostäderna som Signum Fastigheter skapar i samarbete med arkitekt Patrik Windisch är av hög standard och erbjuder takhöjder som sträcker sig upp till 2,9 meter. Interiören i samtliga bostäder är utformad av Whyte Lilja. Genom god kundanalys utvecklar Whyte Lilja interiörer med en tydlig konceptuell riktning och arkitektonisk höjd som möter kundens estetiska och funktionella preferenser. På områdets framsida längs Almvägen anläggs en härlig park ritad av trädgårdsdesignern Annika Zetterman. Uteplatserna mot den gröna innergården har plats för utekök, grill, matplats och loungemöbler för umgänge och avkoppling i solen. Park 21 är ett boende utöver det vanliga. Här erbjuds parhus, kedjehus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet. Husmodellerna är välplanerade och arkitekten har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Bostäderna har 3-6 rum och kök, fördelade på ett eller två plan, samt tillhörande carport med förråd. Braskamin finns som tillval i både parhus och kedjehus. Byggnaderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Inflytt: 2018

Fakta
Nr: P0139
Projekt: PARK 21, Helenelund Brf Hörnet 28 i Sollentuna
Adress: Almvägen 2 191 41 Sollentuna
Beskrivning: Tvåplans flerbostadshus med 13 radhus och 4 lägenheter.
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 1 734 kvm
Byggår: 2016-
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.