Ametisten Tranås

Flerbostadshus

PROJEKTBYGGNATION – BRF AMETISTEN TRANÅS

Byggstart 20 bostäder

Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil. Dessa bostäder hittar ni 1,5 km från Tranås stadskärna men vackert beläget intill Svartån och dess vackra natur, med underbara uteplatser/balkonger ner mot Svartån i västerläge.

Bostäderna är tvåor och treor på 54-65 kvm med ljusa material val och modern inredning. Badrummen är helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare. Köken är ljusa och rymliga som ihop med vardagsrummet får en härlig utsikt över Svartån, med direkt anslutning till altanen/balkongen.

Tranås
Ametisten ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Det är gångavstånd till både förskola, grundskola och gymnasium.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se.

Fakta
Nr: P0163
Projekt: BRF Ametisten
Adress: Sjögullsgatan 12-14, 573 36 Tranås
Beskrivning: 20 bostäder med en yta av 54-65 kvm
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: 1216 kvm
Byggår: 2019-2020
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.