Karlholm Strand

Friliggande enplanshus

PROJEKTBYGGNATION – KARLHOLM STRAND

Havsnära boende, service och lokaler med småbåtshamn och skärgård intill

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten.

Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.

Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.

Nu kan vi få en liten förhandstitt på hur de nio helt unika villorna från Willa Nordic kommer att se ut i Karlholm Strand. Samtliga i ostört läge med egen brygga i söderläge. Det blir ett exklusivt och bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med fantastisk arkitektur och egen brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna. De som vill ha det extraordinära.

Hamnen är det centrala i vad som utgör Karlholm Strand till en sällsam pärla. Stadsdelen kommer att ha den första småbåtshamnen med service mellan Öregrund och Gävle. En helt ny hamn med fyra meter djup. Hamnen kommer att ha fullservicetjänster, till exempel drivmedel, ramp och lyft för upptagning av båtar.

I hamnen finns plats för upp till 300 – 400 båtar och intill hamnen finns möjligheten att hyra båt. Hamnen och det härliga båtlivet lockar både familjer, ensamma båtfantaster och storstadsbor. Vid kusten finns alla möjligheter för att ha ett aktivt friluftsliv.

För mer information kontakta Widerlöv, Felix Jacobsson 0736 73 82 20.

 

 

Fakta
Nr: P0193
Projekt: Karlholm Strand
Adress: Lancashirevägen, 819 40 Karlholmsbruk
Beskrivning: 9 friliggande enplanshus a´ 135,5 m² med carport och förråd
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: 1 220 m²
Byggår: 2022 - 2023
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Karlholm Strand
Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla... Läs mer
Lustigkulle
Här erbjuds spännande men ändå tidlösa bostäder med material och färger i naturtoner. Bebyggelsen har utformats avseende storlek, gestaltning,... Läs mer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.