Österskär

Flerbostadshus och lokaler 4-plan

PROJEKTBYGGNATION – ÖSTERSKÄRS HANDEL

Handel och bostäder

Österskär ligger på en kuperad halvö mellan Tunaviken och Sättrafjärden nordväst om Trälhavet. Under 20- och 30-talet blev Österskär en populär sommarort för stockholmare och på 70-talet expanderade området, i dagsläget är hela halvön bebyggd.

Österskärs Handel är omsorgsfullt designad nyproduktion som skapar möjlighet för en skönare vardag. Det är ett perfekt bo- ende för dig som har eller planerar att sälja villan, men fortfarande vill ha möjligheten och utrymmet att rå om både barn och barn- barn samt ha närheten till grönskande trädgård som är försedd med planteringar, grill- och sittplatser.

Lägenheterna som är mellan 85–170 kvm har en tidlös design och härliga material med gedigen kvalitet. Ett boende som håller över tiden. Kök och vardagsrum är lägenhetens sociala mittpunkt och är en öppen yta.

Oavsett storlek har varje lägenhet yteffektiva planlösningar med generös förvaring och egen balkong eller ute- plats för njutning av den sköna vår- och sommarsolen.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se.

Fakta
Nr: P0137
Projekt: Brf Österskärs Handel
Adress: Generalsvägen 94, 184 52 Österskär
Beskrivning: Flerbostadshus och lokaler 4-plan, 13 lägenheter
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: ca 2 600 kvm
Byggår: 2016-
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.