Pomologen

10 Radhus

PROJEKTBYGGNATION – POMOLOGEN

Tio nyproducerade radhus i barnvänliga och naturnära Storvreta, inte långt från centrala Uppsala. Här erbjuds spännande men ändå tidlösa bostäder med material och färger i naturtoner. Ett boende för den växande familjen, med närhet till grannar och gemenskap. Husen erbjuder uteplatser med stora ytor som inbjuder till middagar, lekar och avkoppling. Här bor ni nära natursköna omgivningar samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta.

Pomologen ligger centralt i den gamla delen av Storvreta, en uppvuxen idyll.
Här samsas du med äppelträd, grönska och närhet till det mesta.
Stadsbussar och Upptåget finner ni på gångavstånd och en bit bort väntar dessutom påfarten till E4:an vilken tar dig snabbt till både Uppsala och Stockholm. Förskolor, skolor, matbutiker och levande föreningsliv för friluftsaktiviteter och sport finner ni runt knuten. Allt på bekvämt avstånd för den aktiva barnfamiljen. En perfekt plats att växa upp på.

Inflytt: Q3 2018

Fakta
Nr: P0157
Projekt: Pomologen, Brf Vretaberg 1 i Storvreta
Adress: Hasselvägen 9, 743 34 Storvreta
Beskrivning: 10 tvåplans radhus
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans
Invändig yta: 1 120m²
Byggår: 2017-2018
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.