Soldatvägen

Parhus och attefallshus

PROJEKTBYGGNATION – SOLDATVÄGEN

Byggstart 6 bostäder

Willa Nordic bygger detta fina projektpå totalentreprenad åt Bostadsrättsföreningen Soldatvägen. Det är sammanlagt 6 bostäder fördelade i 4 st parhus  och 2 st Attefallshus. Föreningen godkänner juridisk person samt andrahandsuthyrning!

För dig som vill vistas i naturen men samtidigt ha närhet till stan kan läget inte vara mer optimalt. Husens baksidor vetter mot trevlig naturmark och på framsidan finns gott om parkeringsplatser. Parhusen har en invändig yta på 128, 5 kvadratmeter. Attefallshusen har 20 kvadratmeter i boarea och har också ett loft om ca 13 kvadratmeter där sovdelen utgör ca 10 kvadrat och förrådet ca 3 kvadrat. Perfekt som förstagångsboende eller för den arbetspendlande.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se.

Se ritningar på husen
Fakta
Nr: P0152/A3283/A3287/A3344
Projekt: Brf Soldatvägen, Nacka
Adress: Soldatvägen 30-32, Saltsjö Boo
Beskrivning: Två parhus samt två Attefallshus (6 bostäder)
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad ovan grund
Invändig yta: ca 554 kvm
Byggår: 2018
Arkitekt:
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.