Styrshöjden

Vinkelhus och parhus

PROJEKTBYGGNATION – STYRSÖHÖJDEN

Byggstart 12 hus

Under våren 2018 startar vi byggnationen av 12 arkitektritade enplans- och tvåplanshus. Husen har ett fantastiskt läge på granitklippor med västerhavet som granne på platån ovanför Dammkärrsvägen. Byggnaderna är placerade utefter terrängen men också för att ta tillvara på utsikten och fånga in solen på den stora altanen.

Vinkelhus- enplans på 95 kvm och 4 rok. Huset får en härlig skyddad uteplats mot söder och väster. Stort kök och vardagsrum med skjutdörrar ut mot uteplatsen och ett sluttande innertak ger en skön rymd.

Parhus- i två plan på 105,5 kvm och 4-5 rok. Husen har en fantastisk utsikt mot Hallsvik. Kök och vardagsrum med öppen planlösning och 4,5 m i takhöjd ger en härlig rymd. På andra våningen ligger allrummet med härlig utsikt och med öppet samband till första våningen. Två uteplatser fångar både frukostsolen och kvällssolen.

Styrsö

Styrsöhöjd ligger cirka 10 min från Tången och Utterviksbadet.
På Styrsö finns det mesta du behöver: Affärer, konst, förskola, skolor, vårdcentral, optiker, frisörsalong, restauranger, café, konditori, hotell, post systembolag mm.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se.

Fakta
Nr: P0158/A3346-A3357
Projekt: Styrsöhöjd – 12 arkitektritade enplans- och tvåplanshus
Adress: Dammkärrsbacken 51-73, 430 84 Styrsö
Beskrivning: 6 vinkelhus – enplans på 95 kvm och 4 rok. 6 parhus – i två plan på 105,5 kvm och 4-5 rok
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad ovan grund
Invändig yta: 1203 kvm
Byggår: 2018-2019
“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation kontakta
Stefan Hjälmeby
0735-23 50 35
stefan.hjalmeby@willanordic.se

Utforska fler projektbyggnationer
Ametisten Tranås
Under hösten 2019 startar vi byggnationen av Brf Ametisen innehållande 20 bostäder i två huskroppar i New England stil.... Läs mer
Brottkärr
Brottkär Hamn ligger precis vid havet. Här bor du granne med Stora- och Lilla Amundön som står i tur... Läs mer
Kragstalund
Nyproducerade radhus i friköpt form i Kragstalund, Vallentuna. Varje huskropp består endast av tre bostäder vilket ger mer av... Läs mer
Siretorp
Välkommen till Willa Nordic i Siretorp på Listerlandet ETT PARADIS PRECIS VID HAVET! Willa Nordic ska bygga nya bostäder... Läs mer

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.