Willa Nordic expanderar

Willa Nordic öppnar kontor i Vetlanda.

Willa Nordic med huvudkontor och tillverkning i Stockaryd utökar med kontor i Vetlanda. Willa Nordic har haft en god tillväxt de senaste åren och ser positivt på framtiden! Enligt VD Klas Fridsäll är det i första hand ett ritkontor, där våra projektörer som idag pendlar från Vetlanda området kommer att få tillgång till kontorsplatser hemmavid. Sedan några år tillbaka finns även ett kontor i centrala Jönköping med plats för husförsäljning och projektörer.

– Vetlanda och Jönköping har för vår bransch bra strategiskt placering, det ger oss ett större upptagningsområde för de kompentenser vi har behov av. Vi kommer redan från start planera för extra platser i Vetlanda då vi är i stort behov av ytterligare resurser. Viktigt att vi som arbetsgivare är offensiva och försöker underlätta och skapa så bra arbetsmiljö som möjligt för våra anställda, där en del är att minska pendlings tid. Inom WINO koncernen ingår även två byggbolag, Fransson & Nordh Byggnads AB och Byggnads AB Axel Andersson & son. Vi har även inom dessa två bolag behov av duktiga projektörer där även kompetens inom stål och betong ingår i vårt arbetsområde.

 

För mer information, kontakta:
Klas Fridsäll 0735-235010
Klas.fridsall@willanordic.se

Dela detta inlägg

Mer att utforska

Nyheter

Willa Nordic Åre

Nu slår Willa Nordic upp portarna i Åre. Tillsammans med Willa Nordics representant Henric Lagerquist ser vi med spänning fram

Nyheter

Attraktivt tillfälle i Höllviken

Nu ges möjlighet att bygga ditt drömhus och samtidigt förvärva tomt i attraktiva Höllviken med möjlig inflytt våren 2025. Fastigheten

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!