Detta hus ingår i KONCEPTHUS. Dessa hus har färre val, en snabbare process och ett lägre pris. Kvaliteten, designgraden och tryggheten är den samma som hos alla Willa Nordic.

Niveau Vinkel
Niveau Vinkel

Arkitekt Jenny Eklund har skapat en serie hus som vi kallar NIVEAU.

ARKITEKT JENNY EKLUND, VARFÖR KALLAS DITT KONCEPTHUS NIVEAU?
– Tanken var att ta fram ett modernt hus i två plan. Då kom tanken in på flera nivåer, det vill säga Nivå. Jag tittade på olika språk för just namnet nivå och fastnade för det franska namnet, Niveau.

VEM PASSAR DETTA HUSET TILL?
– Det passar för många olika familjer. Till exempel den yngre, lilla familjen som vill hålla ned kostnaden men vill ha Willa Nordics kvalitet och design.

HUR HAR DU TÄNKT NÄR DU RITAT PLANLÖSNINGEN?
– Jag ville skapa ett modernt hus med en planlösning med mycket ljus och öppenhet mellan dom sociala ytorna, vilket också gör att huset känns större. 2,7 meter i takhöjd och med fönster ända upp till tak vid utvalda ställen, vilket ger ett modernt intryck både interiört och exteriört. Man ska ha möjlighet att växa i huset, skapa ett sovrum till i vardagsrummet om det behovet uppkommer. Det är ett stort allrum på övervåningen som minimerar hallar. Huset andas modernitet med inslag som stora fönster, rak trapp, stor köksö och flera fasadmaterial.

VILKA ALTERNATIVA PLANLÖSNINGAR FINNS DET?
– Man kan bygga till en vinkel på huset så att vardagsrummet blir större, samt att det blir en terrass på den vinkelutbyggnaden på övre planet. Då vardagsrummet blir större kan man välja att göra ett sovrum i den främre delen. Det går bra att göra mindre justeringar med innerväggarna, så länge man inte påverkar den bärande konstruktionen. Man kan till exempel förlänga huset utan några problem.

HUR HAR DU TÄNKT RUNT FASADEN OCH EXTERIÖREN?
– Att allt går i en mörk ton. Liggande svart panel, där vissa delar markeras lite extra med en skiva i stenmaterial som ger en spännande kontrast. Till exempel entrén markeras med en sådan skiva i båda planen, samt vinkeln på baksidan och vid dom stora glaspartierna mot trädgården. Huset känns privat och stilrent på entrésidan, för att sedan öppna upp sig mot trädgården med många glaspartier.

FAKTA NIVEAU VINKEL
3 sovrum med möjlighet att göra 4 sovrum
173 kvadratmeter
2 stycken badrum/toaletter med möjlighet att göra en bastu i badrummet på övervåningen

Arkitekt

Jenny Eklund

Dela detta hus
Se mer
Niveau1
Se husets planlösning
Niveaumedvinkel
Se husets fasader
Fler hus från serien Niveau
Niveau Standard

EN STANDARD SOM TÅL ATT JÄMFÖRAS

I WILLA NORDICS ERKÄNT HÖGA STANDARD FÖR KONCEPTHUS INGÅR:

Kontakta vår lokala representant för att undersöka vilka möjligheter som finns att bygga ett ”Koncepthus” på just din tomt utifrån de förutsättningar och planbestämmelser som gäller.

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!