EN SMIDIG HUSRESA

Vi ser till att göra er resa från husdröm till verklighet så enkel, trygg och smidig som det bara är möjligt med ett garanterat fast pris, givna tidsramar och vår kvalitetssäkrade byggprocess. Dessutom har ni alltid vår kunniga projektledare vid er sida under hela resan.

En egen projektledare

Det är många val och beslut längs vägen fram till färdigt hus, så därför har ni en egen projektledare med er under hela husresan när ni bygger hus med oss. Projektledaren delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet, t ex om vad man ska tänka på inför de olika stegen, för- och nackdelar med olika val, smarta detaljer, hållbart byggande m m.

Projektledarens stöd

Ett fast pris

Till skillnad från många andra hustillverkare kan vi ge er ett fast pris för hela materialleveransen redan på offertstadiet. Det inkluderar all projektering, allt material och all inredning. Och det priset garanterar vi, så länge ni inte ändrar på huset. Det kommer alltså inga obehagliga överraskningar efteråt, när man bygger hus med oss.

Eftersom vi enbart bygger unika hus, finns det inga mallar att gå efter, så vårt offertarbete är helt individuellt. Vi får fram det tack vare ett noggrant och omsorgsfullt projekteringsarbete. Det betyder att vi redan i offertstadiet tar fram ett övergripande ritningsunderlag för att kunna beräkna materialåtgången. Och vi stämmer också av kostnaderna med underleverantörerna av t ex köksinredning och vitvaror, badrumsinredning, fönster , golv, tak och alla andra tillval.

Branschens bästa byggare

Våra unika hus och vår välutvecklade arbetsprocess gör oss till en attraktiv uppdragsgivare bland byggare och entreprenörer. Det är därför vi får samarbeta med några av branschens allra bästa och mest erfarna hantverkare. Och innan vi börjar jobba ihop, ser vi till att utbilda och certifiera dem i vår unika och rationella byggprocess.

Kontaktformulär

Vill du bygga hus med Willa Nordic? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt kostnadsfritt.