EN SMIDIG HUSRESA

Vi ser till att göra er resa från husdröm till verklighet så enkel, trygg och smidig som det bara är möjligt med ett garanterat fast pris, givna tidsramar och vår kvalitetssäkrade byggprocess. Dessutom har ni alltid vår kunniga projektledare vid er sida under hela resan.

En egen projektledare

Det är många viktiga val och beslut längs vägen fram till ett färdigt hus, så det är mycket värt att ha en erfaren och kunnig person vid sin sida. Vår säljare är samtidigt även er projektledare och finns med er genom hela processen, från första skiss till inflyttning.

Projektledaren delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet, t ex om vad man ska tänka på inför de olika stegen, för- och nackdelar med olika val, smarta detaljer, hållbart byggande m m.

Projektledarens stöd

Ett fast pris

När vi offererar ert hus så är vi noga med att ge er ett fast pris, inte ett cirkapris. Och eftersom varje hus är unikt blir också varje offert unik. Vårt fasta pris inkluderar projektering, material och inredning. Vi har nu hunnit bygga över 4000 unika hus, så vår erfarenhet och noggrannhet är givetvis
en extra trygghet för er.

Redan i offertstadiet tar vi fram ett övergripande ritningsunderlag för att kunna beräkna materialåtgången. Och vi stämmer också av kostnaderna med underleverantörerna av t ex köksinredning och vitvaror, badrumsinredning, fönster , golv, tak och alla andra tillval.

Branschens bästa byggare

Våra unika hus och vår välutvecklade arbetsprocess gör oss till en attraktiv uppdragsgivare bland byggare och entreprenörer. Det är därför vi kan rekommendera några av branschens mest erfarna entreprenörer som dessutom är väl förtrogna med vår byggprocess och utbildade och godkända av oss.

Vill du bygga hus med Willa Nordic?

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

VILL DU BYGGA HUS MED WILLA NORDIC?

Läs vårt nya magasin digitalt!

Som en del i vårt miljöarbete vill vi ge dig som är intresserad av att bygga hus med Willa Nordic möjlighet att läsa vårt nya magasin digitalt. Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till magasinet kostnadsfritt.
God läsning!

YRKE
Arkitekt SAR/MSA, Proffessor Chalmers
ÄGER
Semrén & Månsson Arkitekter Månsson Fastigheter med 260 anställda i Göteborg, Stockholm, Malmö, St Petersburg, Moskva och Szczecin (Polen)
PROJEKT
Allt från prisvinnande hotellet Clarion Post till exklusiva fjällstugor, experimentella student- bostäder på  KTH och exklusiva bostadsrätter vid Karlaplan
BOR
Göteborg, Glommen och Barcelona
FAMILJ
Fru, 3 döttrar
ÅLDER
66 år
AKTUELL MED
Färdigställande av Kv Kvarnliden i Varberg i egen regi med Månsson fastigheter. Ett digitaliserat hus med 85 hyresrätter för unga vuxna.

Tack för din beställning!

Vi kommer att skicka inspirationsmaterialet till dig inom kort. 

Sammarbete med arkitekter

ARKITEKTER SOM VILL SKAPA UNIKA HUS.
Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar. 

Kontakta vår VD Klas Fridsäll för frågor och mer information.
Tel: 073-523 50 10
E-post: klas.fridsall@willanordic.se

Du kan även fylla i formuläret nedan.

Vill du bygga hus med willa Nordic?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få inspirationsmaterialet hemskickat helt
kostnadsfritt.

Tack för att ni tagit kontakt med oss.

Någon av våra säljrepresentanter, i er närhet, kommer att kontakta er. Ha en fortsatt bra dag!